För dig med egen entreprenadfirma

Standard

När du har en egen firma inom entreprenad är det avgörande att ha rätt maskiner som gör dig kostnadseffektiv. På en konkurrensutsatt marknad handlar det om att kunna utföra olika sorters moment både snabbt och professionellt.

Inte sällan behöver du kunna vara flexibel och inte bara röra dig mellan olika platser på arbetsområdet, utan även variera verktygen för att jobba med skiftande arbetsuppgifter. Det kan vara allt från rivning och återvinning till demolering. Samtidigt är det oerhört viktigt att ha utrustning som klarar av att hantera olika material.

Investera i flexibla multiverktyg

Det ska vara enkelt att kunna nå ut till olika kunder. Idag efterfrågar både bostadsrättsföreningar och även fastighetsägare i form av kommuner samt privata bostadsägare tjänster som rivning och återvinning. Därför kan det vara utmärkt med investeringar i multiverktyg.

Istället för att satsa på flera olika kostsamma verktyg har multiverktyg funktionen att kunna utföra olika sorters jobb. Dessutom sparar du tid när du slipper byta maskiner. Med hjälp av flerkäftsverktyg kan du demolera en vägg med R-käft som kan hantera både stål och betong. Det är särskilt användbart då väggar ofta består av olika sorters material.

Multiverktyg effektiviserar byten till S-käft som kan klippa olika metallmaterial, vilket frigör tid att återvinna materialet. Du kan investera i multifunktionella och andra maskiner, kolla här.