Efter en välbehövlig semester är jag nu tillbaka.

Sverigedemokraterna gör bort sig igen. TT ikväll: ” I kyrkovalet representeras Sverigedemokraterna (SD) i Karlstad stift av en person som dömts för ett tiotal brott och som enligt Sunne tingsrätt kallat en man för ”jävla svartskalle”. I Uppsala stift representeras partiet också av en flerfaldigt dömd man. Han har bland annat dömts för en misshandel i Gävle tillsammans med en lokal ledare för Nationalsocialistisk front, rapporterar programmet Adaktusson i TV 8.”

Tidigare i veckan avslöjade TV 8 att Sverigedemokraterna i kyrkovalet representeras i Göteborg av en person med bakgrund i nazistiska Nordiska rikspartiet…

Aftonbladets ansvarige utgivare Jan Helin och ställföreträdande ansvarige utgivare Lena Mellin meddelade idag att de inte tar in annonser från Sverigedemokraterna. En eloge till Aftonbladet för att de inte accepterar rasistisk dynga! DN skriver att de försvarar sitt beslut med att de övriga tidningarnas publicistiska hållning ”duckar för en viktig debatt och möjliggör framväxten av en främlingsfientlig agenda i det offentliga svenska samtalet.”

Media: TV8, DN, GT, AB

Läs även andra bloggares åsikter om

,

,

Comments

comments