Även företagets bil behöver tvättas

Standard

Att tvätta bilen är någonting många gör hemma på uppfarten, eller på en självtvättningsplats i närheten. En ren bil är en självklarhet för de allra flesta. Men samtidigt är det många som glömmer att även företagsbilen kan behöva en tvätt. Den representerar ert företag och om den är smutsig ser det inte vidare bra ut.

Olika sätt att tvätta en bil

Det finns flera sätt att tvätta firmabilen. Ta en titt här för olika alternativ. Du kan även välja att själv tvätta företagets bil. Antingen hemma eller på en plats avsedd för just tvätt av bilar. När du tvättar på sådana platser brukar du också kunna lägga på ytvax som gör att tvätten håller bättre. Då slipper du tvätta firmabilen alltför ofta.

Ett annat alternativ är att åka till närmaste bensinmack med en biltvätt. Då betalar du och kör sedan in i maskinen som tvättar bilen åt dig. Du får ett skinande blankt resultat. Dessutom brukar det finnas flera tvättprogram du kan välja mellan beroende på önskemål.

Det kan som företagare med firmabil vara bra att planera in biltvätten. På så sätt riskerar du inte att missa den. Ha en fast tid med jämna mellanrum när bilen får sig en tvätt.