Hitta olika affärsmöjligheter

Standard

Som frilans så gäller det att hitta olika affärsmöjligheter som gör att man får inkomst i företaget. Alla har vi olika talanger och det gäller att nyttja sina talanger då det kommer till olika yrken. Att hitta något eller några företag som man kan arbeta med i olika sammanhang kan göra att man mer regelbundet får uppdrag och tjäna allt mer pengar. Ju fler ben du har att stå på desto bättre är det för ditt företag.

Hitta din nisch

Det kan finnas stora fördelar att nischa sig inom något speciellt område företagsmässigt. Kanske kan Public Bid Manager vara något som passar dig och som du har fallenhet för. Detta yrke innebär att man jobbar mot offentlig sektor som myndigheter, kommuner och landsting när det kommer till offentliga upphandlingar. Arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande då uppdragen kan vara av olik karaktär. Det är också en stor skillnad mellan att sälja till konsument och offentlig sektor.

Fördelaktiga kunskaper

Även om man har en fallenhet för detta yrke så är det alltid en fördel med att utöka sina kunskaper inom området. Magnus Josephson är en respekterad herre inom området och har flertalet utbildningar inom området. Att genomgå någon eller några av hans utbildningar gör att du får en bättre förståelse för vad det handlar om och ökar dina chanser att bli lyckosam inom området. Ta chansen att gå någon utbildning inom offentlig upphandling för att bli mer framgångsrik som Public Bid Manager.