Fyll på med produkter till hemmakontoret

Standard

Allt fler arbetar hemifrån och det gäller inte bara frilansare. I den här texten kommer vi fördjupa oss något i vilka produkter som kan vara bra att ha när du arbetar hemifrån. Bland annat kommer vi titta närmare på hur du med hjälp av en fysisk kalender kan planera ditt arbete. Så häng med!

Dags att inreda hemmakontoret

Kontoret hemma kräver i princip samma utrustning som ett vanligt kontor. Men det har den stora fördelen att du själv kan inreda det precis som du vill ha det. Du behöver inte ta hänsyn till chefer eller kollegor. Kom ihåg att skaffa ergonomisk utrustning så att du kan sitta bekvämt länge. Ett höj- och sänkbart skrivbord är en storfördel, så att du kan variera din arbetsställning. Dessutom är det bra att ha hörlurar, ett smidigt tangentbord och lite tavlor och annat trevligt runt om kring sig.

Kalendrar som underlättar arbetet

Med hjälp av en fysisk kalender kan du planera ditt arbete. Du beställer enkelt din kalender på nätet, hitta något här. Det finns massor av varianter och du hittar säkert en som passar dina behov och din stil. Du handlar enkelt hemifrån soffan när det passar dig.